Спорт

Баскетболистките – блестящи, сгазиха и „Монтана“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ продължават с блестящото си представяне в Националната лига и във втория кръг биха носителя на Купата „Монтана 2003“ с 79:67.

Момичетата на старши треньора Елена Станкова се развихриха в зала „Дружба“ още от самото начало на срещата и за по-малко от 7 минути резултата бе 20:0.

Гостите се опитаха да се върнат в мача, но хасковлийки не им дадоха никакъв шанс и като истински претендент за титлата поддържаха разликата за радост на своите фенове.

Сиера Уорън записа 25 точки, с 23 т. завърши Олга Дубровина, а 14 заби Ралица Нанева.

Haskovo.info припомня, че миналата седмица хасковлийки биха като гост и шампионките от „Дунав 8806“ (Русе) с 77:61.

В следващия кръг на 8 ноември „Хасково 2012“ гостува на „Нефтохимик 2010“ (Бургас).

Баскетбол  Баскетбол 
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
01.11.2014 22:04 22:04

alo rabira4ite,pljampa4ite,anti fenovete na HASKOVO/BASKET-FUTBOL/,neshto da imate da kagete?!!!kazahme,4e momi4etata ot HASKOVO 2012 NJAMA DA SPIRAT DO TUK,SHTE GAZJAT I MA4KAT TOZI SEZON DA ZNAETE!!!NEKA VSI4KI ISTINSKI HASKOVLII DA IDVAT I PODKREPJAT V ZALATA PRI DOMAKINSTVATA NI!!!!!MOMI4ETATA ZASLUGAVAT SILNA I MOSHTNA PODKREPA,ZASLUGAVAT DA SE PUKA PO SHEVOVETE ZALA ,,DRUGBA,,!!!!!BRAVO MOMI4ETA,PRODALGAVAITE V SASHTIJAT DUH-DA SE GOTVJAT NAFTATA DRUGATA SEDMICA!!!!!VIGDA SE MNOGO DOBRE,4E SEGASHNIJAT OTBOR E PO-DOBAR I HOMOGENEN V SRAVNENIE S MINALATA GODINA,A I OTBORA IMA VE4E NUGNIJAT OPIT?!!!SAMO HASKOVO!!!!!

Ивайло Ресиловски
Ивайло Ресиловски
01.11.2014 22:55 22:55

Първо искам да честитя на момичетата и на ръководството победата,но съм провокиран да се включа в тази дискусия от този неграмотник, който дори не може да си напише името, или може би се казва “истинските фенове на Хасково“ . Няма нищо лошо един отбор да има фенове даже е задължително, ама сега е редно всички истински фенове на БК Хасково 2012 да регистрират един фен клуб, да похарчат някой лев и да се опитат да помогнат на клуба както е по света, с плащане на членски внос+ плащане на входа за срещите, да си закупят нужните им тромби тъпани и всичко друго а не да ги получават на готово от клуба. Сега като един истински разбирач да кажа че класата в този отбор е прави ОЛГА ДУБРОВИНА. И последно да кажа да го знаят всички,че АКО ГИ НЯМАШЕ разбирачите да дадат цялата си подкрепа в началото преди две години сега нямаше да го има този отбор. Желая успех на отбора.

ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
02.11.2014 12:31 12:31

vsi4ko koeto e napisano e napalno razbiraemo,zashtoto ne e na njakakav drug ezik,a na latinica,no javno na njakoi hora istinata ne ottarva?!!negramotnika e njakoi drug,neshto barkash mom4e?!!a do kolkoto tova za istinskite fenove na HASKOVO,to se e vidjalo i se vigda kolko sa i koi sa ,,ISTINSKI FENOVE I HASKOVLII,,?!!!postojanno se sipjat obidi,pluene,ironii i t.n. za otbora?!!izglegda tova e prisashto za HASKOVO po princip,tai kato v drugi gradove tova neshto go njama?!!!nie ne mogem da uvagavame ,cenim i malkite neshta koito gi imame v grada ni??!!!do kolkoto klasata v otbora ,ne e samo OLGA DUBROVINA ima i SIERA UORAN,ima i drugi ka4estveni sastezatelki v otbora?!!!ami sled kato ,,razbira4ite,,ste podkrepjali tozi otbor,to prodalgavaite da go podkrepjate za da go ima i da e po-silen ot predi?!!!!edno e da se kritikuva gradivno,a savsem drugo,kogato prosto se plue i o4ernja vsi4ko,koeto e postignato do momenta,koeto ne e malko ot tozi otbor za tozi kratak period??!!!p.s.pisha na latinica,ako tova e tolkova vagno,tai kato kirilicata na kompa mi e razvalen!!!uspeh na otbora na HASKOVO i neka vsi4ki sme obedineni i podkrepjame otbora!!!

Компакт
Компакт
03.11.2014 13:35 13:35

Отлична първа част и добра защита,бравос за победата нужни са 2-3 равностойни смени и отбора е готов за щурмуване на върха.А за фен клуб е доста далече да се сформира

fen
fen
03.11.2014 16:25 16:25

Alooo svadbarskia DJ Ivo – Resilovski, hodi si puskai kuchecite po krachmite i ne se samoprovokirai poveche

Ивайло Ресиловски
Ивайло Ресиловски
03.09.2015 8:15 8:15

Извинявай за късният отговор, първо алоо ще викаш на майка си, второ да те информирам че аз не работя в кръчми, от които явно ти не излизаш, и трето не пускам кючеци, само в случай че се появи някой селяндур и извади необходимата банкнота за това. Моля да се запознаеш с работата ми и после да се празниш. Хайде лека.

Back to top button