Спорт

„Хасково“ подаде контестация срещу съдията на мача с „Локото“

ФутболОт футболния „Хасково 2009“ подадоха контестация срещу съдията Цветан Кръстев, който свири неделната среща с „Локомотив“ в Пловдив, съобщи изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.

„Съдията допусна много грешки в срещата, които ни ощетиха. Той не отсъди и чиста дузпа, когато топката срещна ръката на защитник в наказателното поле на домакините“, заяви Петков.

Директорът определи загубата в Пловдив с 0:1 като неприятна, защото отборът е играл добре и е заслужавал дори победата.

„В мача срещу „Локомотив“ се усети израстването на отбора при Емил Велев, то се забелязва при всички играчи“, допълни Петков и припомни, че утре, 4 ноември, от 14.30 часа е двубоят между дублиращите отбори в Хасково.

От ръководството на клуба очакват много труден мач при домакинството на ЦСКА на 9 ноември от 13 часа и канят всички фенове да подкрепят отбора. Преди срещата ще е и церемонията, с която ще се отбележи 90-годишнината на футбола в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ИЦО
ИЦО
03.11.2014 18:34 18:34

ТЪПОТО И АЛЧНО РЪКОВОДСТВО ДА ПОМИСЛИ ЗА ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ АКО ИСКА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА.НЕМОЖЕ ДА ИМА ЦЕНИ ОТ 10 И 6 ЛЕВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТБОРЪТ Е ПОСЛЕДЕН И НЕ ПОКАЗВА НИКАКЪВ ФУТБОЛ ОТ КЛАСАТА НА А ГРУПА.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО ТЪПИ И АЛЧНИ ШЕФЧЕТА.

ха ха ха
ха ха ха
03.11.2014 22:40 22:40

Ами аз си мисля….колко ли зрители ще има при ВХОД СВОБОДЕН……..

Back to top button