Регион

Спипаха крадец от коли в Димитровград

Полиция, архив35-годишен димитровградчанин е задържан за 2 кражби от коли, съобщават от полиция.

Местните криминалисти са установили, че след натиск с твърд предмет е проникнал във Опел, паркиран на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград, откъдето е задигнал лични документи. По същия начин е проникнал във ВАЗ, паркиран на същия булевард, откъдето отново е откраднал полица за гражданска отговорност и лични документи. В мъжа са намерени откраднатите вещи. Задържан е до 24 часа.

29-годишен мъж е задържан за увреждане на автомобил. 59-годишен жител на село Крум е съобщил в полицейското управление, че леката му кола Рено 19, паркирана пред дома му е със счупено стъкло на дясна предна врата.

След задържането на познатия на органите мъж, родом от чирпанското село Целина, станало ясно, че е повредил колата с помощта на брадва, която е иззета с протокол. Задържан до 24 часа в РУП-Димитровград.

Бързо производство е образувано в РУП-Свиленград. В ареста до 24 часа е задържан 43-годишен любимчанин заловен да шофира колата си след влязло в сила НП за едногодишен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button