Спорт

7 медала за „Торнадо“ от феста по бойни спортове

Карате11 каратеки от хасковския клуб „Торнадо“ участваха в XІІ Национален фестивал по бойни спортове – карате, таекуондо, ITF, Джу Джицу, Кендо и Полицейска защита.

Фестът се проведе в столичната зала „Универсиада“ и е организиран от Полицейската Карате Джу Джицу Федерация.

Малките каратеки от клуба направиха първи стъпки в състезателното карате и се представиха достойно. Бронзови медали индивидуално на ката спечелиха: Денис Джуменов при 7-годишните, Димитър Генев (8-9 г.) и Стефан Петеларов (10-11г.).

За по-големите състезатели това бе контролно състезание на разширения състав за Балканското първенство 14-21 г., което ще се проведе от 12-14 декември в София.

И четиримата включени в състава на Националния отбор на България се качиха на призовата стълбичка. Със среброто на индивидуално ката при девойките старша възраст се окичи Габриела Стефанова. Бронзови медали на индивидуално ката при юноши старша възраст завоюваха Мариян Найденов и Александър Христов, а трети индивидуално на ката при мъжете е Богдан Бонев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button