Хасково

Ремонтират 10 хасковски забавачки и училища

РемонтиВ 10 училища и детски градини в Хасково предстои да бъдат извършени основни ремонти, които се финансират по спечелен от общината проект.

На кръгла маса в кметството бяха обсъдени идейните проекти за най-добро обемно-пространствено решение на обектите. На срещата стана ясно, че в най-тежко състояние сега е ЦДГ 19 „Щурче“.

Ремонтите ще бъдат вътрешни и външни, на много места ще бъдат монтирани рампи за инвалиди и детски колички, както и кухненски асансьори. В някои от забавачките е проблем, че котелното е под занималнята на децата, което е опасно и също трябва да бъде променено.

Ремонти ще се извършат в: ОДЗ №15 „Слънце“, ЦДГ №19 „Щурче“, ОДЗ №11 „Елхица“, ЦДГ №9 „Усмивка“, ОДЗ №10 „Радост“, ОДЗ №20 „Весели очички“, Подход към монумент „Св. Богородица“, ОУ „Шандор Петьофи“, ОУ „Христо Смирненски“ и Училищен комплекс „Иван Рилски“.

Ремонти   Ремонти
 Ремонти  Ремонти
 Ремонти  Ремонти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
reni
reni
21.11.2014 19:08 19:08

Защо пак Смирненски? Докога само на това училище ще се дава всичко?

hm
hm
21.11.2014 22:02 22:02

Oblagi vinagi za opredeleni uchilishta. Dokoga?

123
123
22.11.2014 9:57 9:57

А, защо у-ще „Шандор Петьофи“?
На това у-ще първо трябва да се смени крадливата и некомпетентна директорка след това ремонти да се правят. Станка Нанкова погуби училището и то се циганизира с бързи темпове,у-ците намаляват, за циганите ли ще се ремонтира???

майка от Хасково
майка от Хасково
22.11.2014 13:27 13:27

Все си мислех,че това ЗЛО-АРНАУДОВА вече не е в в системата на детските градини,а тя все още трови живота на куп хора!Вместо да отстъпят местата на млади хора,които идват заредени със знания отговарящи на новото време бабите не освобождават столовете и бавно,но сигурно съсипват детските градини!Ремонтите трябва да започнат точно от там-от Арнаудова и компания!

Back to top button