Хасково

Министър се закахъри за наводненото „Климент“

МинистърМинистърът на образованието и науката проф. Тодор Танев прояви загриженост за състоянието на наводненото в края на октомври хасковско ОУ „Св. Климент Охридски“.

МинистърДнес просветният министър бе на посещение в Хасково и извън предварителната програма пожела да инспектира до къде е стигнало възстановяването на „Климент“.

Преди това проф. Танев се срещна с началника на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов и посети ПМГ „Боян Петканчин“, където се срещна с учителите.

Министърът заяви пред медиите, че в новия Закон за училищното образование се предвижда да се стимулират учители-лидери, чиито ученици постигат отлични резултати. Стимулите няма да са само финансови.

Предвижда се още основното образование да се завършва в 7 клас, каза още проф. Тодор Танев.

Министър   Министър
 Министър  Министър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
реформо
реформо
21.11.2014 21:00 21:00

О къде е баш реформатора Станислав кметски по това време? Пие кафе с Атаман в татковия си хотел и наглася местнити избори

156
156
21.11.2014 21:26 21:26

Каква връзка има посещението на министъра с със Станислав?

Тъпчо
Тъпчо
22.11.2014 0:17 0:17

Как каква бе!!?? Нали министъра беше десети в реформаторската листа. Като дойде министър депутатите от неговата паритя пърхат около него. Вместо да върви с министъра си Станиславчо се пазари с Атаман за изборите на баща си догодина!!! Анадъммо????
А пък професора като разбрал кой ще е пъри в РЕф.блок и втори казал че не ще да е в тая листа или най добре да го сложат последен..и те го сложиха последен хахаха като нема пари

йийикий- Али Баба
йийикий- Али Баба
22.11.2014 13:21 13:21

Виж си първо директорите на училищата в Хасково, бе министре… Една направи от директорска учителска заплата два апартамента в София и смени пет леки коли, друг ….. учителките в директорския си кабинет, трета се е отдала само на екск*рзии – егати хасковското образование

ЙОВКА
ЙОВКА
22.11.2014 18:49 18:49

ДОКОТО Е ВАНЧО Е*АЧА Е НАЧАЛНИК ТАКА ЩЕ Е !!!

Back to top button