Хасково

„Гранд“ отпразнува с концерт най-силната си 14-а година

КонцертХасковският клуб по спортни танци „Гранд“ с треньори Николай Манолов и Павлина Вълчева отпразнува тази вечер 14-и рожден ден.

КонцертТова стана с едночасов концерт в кино салона на ДНА, в който участие взеха шампионската двойка Любослав Стоев и Мирослава Дойчева, които вече са състезават в най-силния клас – Международен и останалите таланти от хасковската школа.

Манолов заяви, че тази година е най-силната в историята на клуба най-вече заради блестящото представяне на Любо и Мира на най-престижния турнир в света в Блякпул. В Англия хасковската двойка записа най-успешното класиране на българи до сега.

В края на концерта имаше и голяма торта.

През декември „Гранд“ ще участват на турнира в Бургас, а в навечерието на Коледа ще бъде изнесен празничен концерт с участието на всички състезатели от клуба.

 

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button