Спорт

„Хасково“ поведе, но допусна обрат срещу столичното „Локо“

ИлюстрацияС гол на Димитър Алексиев в 32-ата минута „Хасково 2009“ поведе на „Локомотив“ в София, но допусна бърз обрат и загуби гостуването си от 16-ия кръг на „А“ група с 1:2.

За домакините точен в 33-ата и 49-ата минути бе Ламжед Шехуди.

Столичните „железничари“ доминираха в по-голямата част от срещата, а през второто полувреме хасковлии не успяха да стигнат до чисти положения за гол.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Костадин Ничев, Иван Скерлев, Николай Димитров, Георги Коруджиев, Димитър Алексиев, Владислав Узунов, Олег Шалаев, Педро Еуженио, Вълчан Чанев, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Мартин Ковачев, Джихат Кямил и Атанас Чипилов на мястото на Узунов, Коруджиев и Димитров.

След поредната си загуба момчетата на старши треньора Емил Велев остават на последно място във временното класиране с 4 т.

В следващия кръг на 29 ноември от 14 часа „Хасково 2009“ приема „Берое“ (Стара Загора).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
22.11.2014 21:06 21:06

neka treniora VELEV da prodalgava da nalaga mladite mom4eta,dnes sastava ne be losh,nezavisimo ot porednata zaguba?!neka otbora da se obigrava tuk v a-grupa,to e jasno 4e shte otpadnem,no ako se zadargi otbora za b-grupa ,kato i EMIL VELEV-KOKALA,to shte se izgradi otbor s oshte njakoi popalnenija za zavrashtaneto pak v a-grupa,no ne kato nepodgotveni i obre4eni,kakto e sega?!!da ne zabravjame,4e HASKOVO ne e imal otbor na tova nivo 22 godini?!!opita shte e goljam za vbadeshte,ako otbora pak atakuva a-grupa,ne e nevazmogno,vsi4ko zavisi ot rakovodstvoto,futbolistite,obshtinata,sponsori i kmeta razbira se?!! s tova 4e shte izpadnem,moge da se zavarnem mnogo po-silni sled edin sezon v b-grupa,vsi4ko e vazmogno,zavisi ot vsi4ki dali iskame HASKOVO da ima otbor pak v a-grupa?!!hubavoto neshto e tova,4e za razlika ot dosta drugi otbori ot a-grupa,nie imame nashi talantlivi,haskovski mom4eta,koito sa jadroto na otbora/spravka-predstavjaneto i rezultatite na dubala?!!/ne gubete nadegda HASKOVLII,imame perespektiven otbor,imame mladi i talantlivi igra4i,koito sega shte natrupat opit i samo4uvstvie v a-grupa??!!!samo HASKOVOOOOOOOOO

Back to top button