Хасково

Разпитаха мутрите, наемани от Марияна да пребият бившия й

ДелоДелото за рекет срещу хасковлийката Марияна Димитрова продължи днес с разпит на трима свидетели, които подсъдимата се е опитала да наеме да пребият бившият й съпруг Даниел Димитров.

Заседанието се гледа при закрити врати. Според запознати с делото, мутрите потвърдили пред съда, казаното на досъдебното производство, че Димитрова ги е уговаряла да пребият Даниел. Въпреки че се е срещала с мъжете 3-4 пъти Марияна е отрекла пред съда да ги е вербувала за побой, а ги е виждала просто като приятели и познати.

ДелоHaskovo.info припомня, че Марияна Димитрова е обвинена, че е изнудвала Даниел Димитров за 400 000 лв., два апартамента в Хасково и половината му бутици в центъра. По делото има приложени и специални разузнавателни средства.

На 20 май 2013 г. магазинът за сребърни бижута, в който работи Димитрова бе залят с фекалии. През юни 2013 г. обвиняемата бе задържана на хасковска бензиностанция в момент на разплащане с трима мъже, които трябвало да пребият Даниел.

Искане на защитата за разпит на нов свидетел отложи делото за 10 декември.

Ако бъде призната за виновна Димитрова я грози затвор от 2 до 8 г. и глоба от 3000 до 5000 лв. Димитров е предявил и иск за неимуществени вреди от 10 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button