Хасково

Сефте ограничават осъден с гривна на крака вкъщи

ИлюстрацияЗа пръв път Хасковският районен съд постанови присъда, която ограничава движението на осъден с електронна гривна.

Присъдата е от 18 ноември, а съдията, който наложи поставянето на една от малкото е-гривни в страната е Пламен Георгиев.

Осъденият е 21-годишен ром от Любимец, който на 4 ноември е хванат в с. Нова Надежда да шофира пиян с 2.21 промила и без книжка „Фиат Пунто“.

Нарушителят е осъден на „Пробация“ с три пробационни мерки, една от които е ограничение в свободното придвижване на подсъдимия. Съдът му налага забрана за срок от 6 месеца да напуска жилището си от 20 часа вечерта до 6 часа сутринта, чрез прилагане на система за електронно наблюдение върху поведението на осъдения. При нерегламентирано напускане на жилището си гривната ще сигнализира органите на реда.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок, след което гривната ще бъде поставена на крака на осъдения.
         

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
baxti oligofrenite
baxti oligofrenite
25.11.2014 10:22 10:22

davaite imna mangalite po 50 uslovni a iskaite posle da ne vi E B A T CINGOVCITE BRAVO BEE SADQ MALOUMNIK

123
123
25.11.2014 17:08 17:08

Присъдата е добра. Този по-горе дето не може да пише дори на български да не си дава мнението, защото е малоумник

Back to top button