Спорт

„Хасково 1957“ победи и „Топлика“ с 2:0

ФутболВ поредния кръг от Областното първвенство футболистите на „Хасково 1957“ се наложиха над отбора на „Топлика“ от Минерални бани с 2:0.

Двубоят се игра на едно от помощните игрища на стадион „Миньор“ в Димитроввград, поради невъзможността на домакините от Хасково да използват терена в Горски извор.

Мачът започна с лек териториален превес на гостите, но това се промени около 10-ата минута на срещата. Тогава отборът от Хасково взе инициативата и не я изпусна докрая на двубоя. В централната част на терена Недялко Петров и Христо Христов умело владееха топката и изработиха доста от атаките на хасковлии. В една от тях след добро включване от страна на левия защитник Владимир Петров, който центрира топката в наказателното поле, където защитниците на гостите успяха да изчистят топката, но тя попадна в краката на Недялко Петров, той я овладя с лекота и стреля от около 35-40 метра и отбеляза един от най-красивите си голове в кариерата за 1:0.

През второто полувреме темпото на игра видиммо спадна, но въпреки това в 70-ата минута след извеждащ пас на вездесъщия в този мач Недялко Петров, влезлият на почивката Недко Бръмчев успя да преодолее защитата на „Топлика“ и отбеляза гол за крайното 2:0.

Съставът на „Хасково 1957“: Владимир Койнов, Младен Михайлов, Илиан Киряков, Мирослав Динков, Владимир Петров (Пламен Алексиев), Емилиян Маджаров (Недко Бръмчев), Недялко Петров, Христо Христов, Тодор Тодоров (Драгомир Колев), Стилян Бръмчев (Янко Тенев), Ясен Гергинов (Димо Лозев).

 

Футбол   Футбол
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hahahah
hahahah
25.11.2014 8:35 8:35

Kade e statiqta ot minalata sedmica ahahahahahahh :D :D :D

4-2
4-2
4-2

Анонимен
Анонимен
29.11.2014 16:53 16:53

ne sa platili za prednata sedmica

Back to top button