Хасково

Сгащиха хасковлия в кражба на проводник от вила

Полиция, архив32-годишен хасковлия е задържан в момент на кражба от вила, съобщават от пресслужбата на полицията.

Мъжът, познат с подобните си прояви е хванат, след като е проникнал в частна вила в местност „Каменец“ в Хасково и след като разбил вратата на стопанска постройка е направил опит да открадне 20 метра меден проводник. Задържан е до 24 часа по образуваното бързо производство.

За кражба на 15 метра меден кабел съобщават от димитровградското управление. Кабелът е отмъкнат след изкъртване на входна врата на склад на детска градина в квартал „Изток“ в Димитровград.

Лаптоп са обявили за откраднат в хасковската полиция. Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Момчил войвода“ в областния град след натиск с твърд предмет на врата на тераса.

В свиленградската полиция са регистрирани 2 кражби за денонощието. Първата е от ремонтна работилница на жп гара в Свиленград, откъдето е откраднат трифазен електрожен, а втората на портмоне с 50 лева и лични документи, откраднато от частен дом в Любимец, където е проникнато през незаключената му врата. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

2 бързи производства са образувани през денонощието. Първото е срещу 28-годишен пиян водач от село Жълти бряг, хванат да шофира в Хасково колата си с 1,85 промила алкохол. Второто е в димитровградското управление срещу 28-годишен димитровградчанин за управление на МПС в срок на административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
buxu baxaa
buxu baxaa
25.11.2014 17:17 17:17

LAPTOPA GO E ZEL RYMEN DQVOLA PO KOM6IISKI ,,,JIVEE NS 30 METRA A I NOSA MUU GOLQM MNOO MU STRUVA DA GO PALNI S KOLUMBIISKIQ PRAXX ,,SIGYRNO E O4AKVAL MANGIZI MA QVNO E NEMALOO ,,,,

Back to top button