Регион

Пловдивски автобус с контрабандни цигари задържаха на границата

ЦигариНад 123 000 къса контрабандни цигари откриха в пловдивски автобус митнически служители от мобилна група и от МП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Автобусът с 30 пътници влиза в страната от Турция през нощта. Митническите служители отклоняват превозното средство за щателна проверка. При нея са открити и задържани общо 6152 кутии цигари, основно от марките „Кarelia“ и „Victory Exclusive“, като част от цигарите са били скрити под стълбите на автобуса и във фабрични кухини на превозното средство.

Общо 213 560 къса цигари без бандерол задържаха за две денонощия митнически служители от мобилна митническа група и служители на МП „Капитан Андреево“. 48 400 къса цигари са открити при щателни митнически проверки, основно във фабричните кухини на превозни средства, селектирани по метода „анализ на риска“. 165 160 къса цигари са иззети от 66 преминаващи пътници, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button