Регион

Арестуваха двама в Симеоновград за 46 грама канабис

Полиция, архив46 грама канабис иззеха симеоновградските криминалисти от две частни жилища в града, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера те са проверили операция по линия на съхранение и разпространение на дрогата. В първото жилище на улица „Панайот Хитов“ в града, обитавано от 18-годишен младеж са намерени 16 грама от общото количество зелена суха листна маса. В дворно място на улица „Алеко Константинов“ в Симеоновград, собственост на 47-годишен хасковлия, в бетонни стълбове, наредени един върху друг е открито топче с тегло 30 грама пълно със суха зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест е установило, че иззетата наркотична маса реагира на канабис.

По двата случая са образувани досъдебни производства, по които са задържани мъжете.

5160 къса цигари без бандерол иззеха симеоновградските полицаи. Вчера те са проверили жилище, стопанисвано от 24-годишен младеж от града на улица „Алеко Константинов“. В помещение са намерени безакцизните цигари от различни марки, иззети с протокол. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

За кражба от необитаема къща в село Здравец съобщават от димитровградското управление. Неизвестно лице е проникнало в жилището след счупване на прозорец и е откраднало 10 литра домашна ракия, кафемелачка и транзистор. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button