Регион

Коледните добавки за пенсионерите сред темите на приемната на Ангелова в Димитровград

ГЕРБКоледните и великденските добавки на пенсионерите бе една от темите в приемната на народния представител от ГЕРБ Евгения Ангелова в Димитровград.

Гражданите се интересуваха в какъв вариант ще бъдат и вероятните великденски добавки към пенсиите. Това тепърва предстои да бъде обсъдено и решено от правителството, каза Ангелова. Тя увери гражданите, че вече се обмисля план за плавно увеличение на минималната заплата. Народният представител подчерта, че възможностите за увеличение на пенсии, социални добавки и минимална заплата не са големи заради тежката икономическа криза, в която се намира страната.

Това бе първата приемна за граждани на народния представител Ангелова в Димитровград. С гражданите разговаряха и общинските съветници Методи Грозев и Кирчо Кирев.

Също днес акция „Анти-СПИН“ проведоха младежите на ГЕРБ-Димитровград. Специално оформени брошури получиха минувачите в центъра на града, а така също презерватив и стикер със символа на кампанията анти-СПИН – червена лентичка. В акцията се включи и бившият народен представител от ГЕРБ Владимир Митрушев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button