Хасково

Камион насмете Голф, пострадаха две жени

ИлюстрацияОтнето предимство е причинило пътен инцидент вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 6 часа на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Васил Левски“ в Хасково, 55-годишен мъж от града, управляващ товарен автомобил Мерцедес е отнел предимството на лек автомобил Фолксваген с водач 54-годишен хасковлия. От удара са пострадали возещите се в Голфа 2 жени – едната на 57 г. – с контузия на главата и врата и 75-годишна хасковлийка – с разкъсна рана на устата. И двете са без опасност за живота.

Вчера в 15,40 часа на разклона за село Стамболийски е станала катастрофа между лек автомобил Хонда, шофиран от 57-годишен хасковлия, който движейки се по посока областния град е предприел изпреварване при наличие на забраняваща маркировка и без да има видимост е навлязъл в насрещната лента за движение, при което се е ударил в лек автомобил БМВ, управляван от 52-годишен македонец.

От удара са пострадали водача на Хондата, който е с фрактура на 11 гръден прешлен и контузия на гръден кош и 15-годишно момиче возещо се отпред до него – прегледана и освободена без травми. От макенодската кола са пострадали водача – с травма на лява ръка и нос, прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в РУП-Харманли. В ареста до 24 часа са задържани 35-годишен симоеновградчанин и 68-годишен жител на село Троян, хванати от автопатрула да шофират съответно с 1,78 и 1,84 промила алкохол. За същото нарушение в хасковския арест е 34-годишен хасковлия, заловен да шофира с 2,26 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button