Хасково

РЗИ: Водата в Хасково вече е годна за пиене

ИлюстрацияВодата в Хасково вече е годна за питейно-битови нужди, съобщи за Haskovo.info директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Соня Димитрова.

Тя уточни, че стойностите на мангана са в норма и от вчера на обяд по норматив водата става за пиене.

От ВиК-Хасково съобщиха, че е отстранена аварията, причинена от свлачище, която остави на сухо 4 хасковски квартала. Водоподаването към тях е нормализирано.

Възстановено е водоподаването на селата Минерални бани, Татарево, Горно брястово, Долно брястово. Съгласно предписания на РЗИ се препоръчва на жителите там да не използват водата за пиене и приготвяне на храна до получаване на допълнителни указания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай
бай
17.12.2014 16:50 16:50

д-р Соня Димитровa, да даде да пият децата и или внуците и поне 2-3 месеца без прекъсване, тогава ще повярвам

papa
papa
18.12.2014 8:10 8:10

също подкрепям коментара на баш д-р Соня Димитрова да ги говори на хора които са наивни как ще е годна за пиене и стойностите на мангана са в норма като не работи пречиствателната за манган в Ябълково,тя за глупаци ли ни звема,да я пие тя и нейното семейство и управителя на ВиКТя кого прикрива,

Back to top button