Спорт

Виктория Бобева отново е спортист на годината в Димитровград

ЦеремонияШампионката по борба от клуб „Димитровград“ Виктория Бобева стана за втори пореден път спортист на годината в общината.

Това отличие е притежание на Вики и за 2011 г., а през последните 5 г. първенецът е неизменно от клуба по борба.

Второ място в престижната класация заеха Дарина Михова от „Киокушин карате клуб Димитровград“ и Микяй Наим от клуба по борба. В топ 10 се наредиха още: Веселин Петров, Елица Манолова, Мария Митева, Деница Михова, Ивайло Красимиров, Иван Янев, Илия Лозев.

ЦеремонияТреньор на годината за пореден път стана Салим Наим от клуба по борба, следван от Иван Нондов и Гочо Гочев.

Званието учител по физическо възпитание и спорт за 2014 г. отново отиде при Петко Колев от ОУ „Пенчо Славейков“, а в тройката са Николина Ташева и Димо Динков.

Носител на специалната награда на кмета „За дългогодишен принос в областта на спорта“ заслужи футболният треньор Тончо Проданов.

Състезателите и треньорите по борба са на лагер с националния отбор и техните отличия получи председателят на клуба Георги Георгиев.

За шоу програмата по време на церемонията се погрижиха танцьорите от денс център „Галаксико“, които се завърнаха с 8 купи и десетки медали от Международен фестивал в Сърбия.

 

Церемония   Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония
 Церемония  Церемония

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button