Хасково

Областта иска законен яз. Тракиец, за е да се дадат военните имоти на общината

Язовир ТракиецВ началото на 2015 година Областна администрация Хасково ще поиска официално от министерството на земеделието като собственик да предприеме мерки за узаконяването на язовир Тракиец. Това съобщи областният управител Добри Беливанов.

От построяването му преди половин век язовирът е без акт 16, тъй като единият му изпускател не работи. За да бъде поправен има два варианта – или да бъде изпусната водата или да се работи с водолазен екип.

Хасковска област има два язовира с проблемна собственост. Предстои те да бъдат поети за стопанисване от администрацията. Това са водоемите край Стамболийски, който е без собственик и край с. Щит, който се е оказал с двама собственици – община Свиленград и Министерството на земеделието.

Добри Беливанов обяви, че е дал положително становище сградата на Кукления театър да бъде дадена на община Хасково, а същото трябвало да се случи и с военните имоти, които кметството иска от години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2014 13:27 13:27

Браво Добри,браво Беливанов,дайте всичкото на Хузунжовския крадец,че като дойде време да не лежи сам в панделата,щото и това време ще дойде,да е*а и змиьорката ти …

гражданин
гражданин
19.12.2014 14:16 14:16

Такива злобари пък като тебе Господ да ги накаже! Сега и Беливанов зачена.Идиот!!!

да, ама не!
да, ама не!
19.12.2014 16:48 16:48

Това, че Беливанов е съгласен не значи, че Бойко ще хариже старите казарми на кмета. Както е закъсало МО, най добре е да ги продадат на търг.

Анонимен
Анонимен
19.12.2014 19:38 19:38

Ти „гражданино“от селскоцигански произход щом държиш толкова на Хузунжовския крадец,явно си Хузунжовски МАНГАЛ.а Беливачето не му бери кахъра и той ще опъне голяма пачка от кмета.
А за тебе лично-който нож вади от нож умира,мангал смотан…

Анонимен
Анонимен
20.12.2014 4:28 4:28

да бе това остана да продадат и ;тракиец;

Back to top button