Регион

Задигнаха 90-килограмово прасе в Капитан Андреево

Полиция, архивЗа кражба на 90-килограмово прасе от стопанска постройка в с. Капитан Андреево съобщават от полицията.
Крадците са влезли през незаключена врата.

2 акумулатора са задигнати в Димитровград чрез демонтиране от товарен автомобил Камаз, паркиран на булевард „3-ти март“ в града.

През денонощието е извършена и домова кражба от къща в село Козлец. След отключване е проникнато в дома, откъдето са задигнати неустановени като тегло златни накити и 70 турски лири. Образувани са досъдебни производства.

Четирима познайници на полицията са задържани за кражба. Мъжете на възраст 38, 33, 36 и 35 г. са проникнали в двор на къща в село Скобелево, откъдето са откраднали дебелостенна метална тръба с дължина около 1,5м., метална поставка за водна помпа, метален варел с вместимост от 100 л. и пластмасов бидон от 30 л.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Майстор готвач
Майстор готвач
19.12.2014 16:06 16:06

Тоя дето е откраднал прасето дали ще му сладко?Наближат ли празници се крадат агнета,прасета телета и всичко ,което може да се яде или продаде.Докога?

жив да не бях
жив да не бях
19.12.2014 17:12 17:12

ОМГ! Какви са тия новини?!?!?! прасе, акумулатори, метална тръба, варел, и мноооогото на брой, няма що, турски пари. Хасково.нет и те за прасето написали цялата сага по отвличането му. толкова ли няма какво да се каже, като например колко села са залети за 30-те години, дето тракиец нямал акт 16?

Back to top button