Хасково

ПМГ с 9 първи места от Коледното математическо състезание

НаграждаванеГимназистите от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ спечелиха цели 9 първи места на Коледното математическо състезание.

НаграждаванеПри петокласниците първи с 60 т. е Лъчезар Жеков, Любен Балтаджиев пък е първи при математиците от 6 клас с 53 т., колкото има и Ния Ванчева от ОУ „Св. Клиент Охридски“. При гимназистите от 8 клас на върха е Тодор Митев, а от 9-класниците първа е Ралица Манолова. Димитър Карев и Тодор Стойнов са най-добри на състезанието при математиците от 10 клас, а Йоана Георгиева и Добрик Георгиев – при 11-класниците. От зрелостниците най-добър резултат постигна Лидия Петрова.

От първокласниците най-много точки има Александър Димитров от СОУ „Васил Левски“, а при второкласниците първи е Георги Делянов от ОУ „Св. Климент Охридски“. Тея Иванова от ОУ „Св. Климент Охридски“ е първа при децата в трети клас, а Филип Андонов от ОУ „Христо Смирненски“ взе златен медал при учениците в 4 клас. Петя Петкова от 7 клас на ОУ „Св. Климент Охридски“ спечели при учениците в нейната възрастова група.

Днес в Дома на учителя бе церемонията по награждаването на най-добрите математици.

Награждаване  Награждаване 
 Награждаване  Награждаване
 Награждаване  Награждаване
 Награждаване  Награждаване
 Награждаване  Награждаване
 Награждаване  Награждаване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Математика
Математика
19.12.2014 16:56 16:56

Честито на всички момичета и момчета от 1-и до 12-и клас, които бяха наградени днес от госпожа Юлия Кръстева. С пожелания към всички тях да продължават да обичат математиката, така, както са я обичали до днес. Да се учат и да радват своите майки и бащи! Благодарим и на Хасково.инфо, че беше единствената медия, която ни направи съпричастни на това награждаване! Весели празници на всички деца и техните родители!

Радостен
Радостен
20.12.2014 11:25 11:25

Браво на всички деца! Благодарност към техните учители! Любовта към математиката, трудолюбието и таланта да ги води! Специален поздрав за Добрик Георгиев и неговите родители! И нека доброто да съпътства хората с чисти сърца! Да бъде!

Back to top button