Хасково

241 на тест за инспектори в свиленградската митница

Тест241 кандидати за митнически инспектори в митница „Свиленград“ решават днес тест в Регионален център за дистанционно обучение на Университета за национално и световно стопанство в Хасково.

Както Haskovo.info писа те се състезават в конкурса за 20 щатни бройки в свиленградската митница.

ТестКандидатите бяха посрещнати от началника на митница „Свиленград“ Тодор Караиванов. Той обясни, че въпросите са 50 с няколко възможни отговора. За да се продължи до следващата фаза на конкурса – интервю, трябва да бъдат изкарани 30 т. от теста.

Заради големия брой на кандидатите те бяха разделени на три групи. 32 пък не бяха недопуснатите до тази фаза на конкурса.

Караиванов допълни, че от 2011 г. не са се явявали толкова кандидати в конкурс.

Интервюто с успешно издържалите теста кандидати, ще се проведе на допълнително уточнена дата, за която те ще бъдат уведомени предварително.

 Тест  Тест
 Тест  Тест
 Тест  Тест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гюмрукчия
Гюмрукчия
22.12.2014 19:16 19:16

И ся ко?Кой ки влези ва Караиванче,кой ки даде най много?Авъ ки е*а таа майка ки е*а,ти командваш сиге,тургай тои хора и на бат Ваня оть инак пак ки изфъркаш навънка…

hahaha
hahaha
23.12.2014 9:16 9:16

Тошко Пая ще ги учи да делят евро на пайчета….хахахах….смешна държава…тоя вместо да е в затвора е началник на митница…

Back to top button