Хасково

Силен старт на базара в областна за Алекс, събраха 1700 лв. от търга

БазарБлаготворителният коледен базар в зала „Марица“ на областна администрация стартира силно с търг, в който бяха събрани общо 1700 лв.

Базарът, в който участват рекордните 36 училище от Хасковска област продължава, като кутията с даренията ще бъде отворена в 16.30 часа.

БазарHaskovo.info припомня, че всички средства ще бъдат дарени на 4-годишния Александър Господинов от Димитровград, който е с Детска церебрална парализа и му предстои операция.

От благотворителния търг кметът на Димитровград Иво Димов се сдоби с тениска на Григор Димитров за сумата от 300 лв. и баскетболна топка на „Хасково 2012“, на която са подписите на всички състезателки, треньори и екип на тима. За нея Димов наддава до 500 лв.

Бизнесмен спечели състезателния потник на баскетболната звезда Уолтия Рол, която сега е състезател на „Минесота“, а до миналия сезон бе в „Хасково 2012“, за сумата от 400 лв.

Народният представител Евгения Ангелова наддава до 500 лв. за детски спортен екип, предоставен също от баскетболния тим.

Димов подари баскетболната топка на областния управител Добри Беливанов и остави тениската на Гришо за автограф.

Базар   Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button