Хасково

Базарът в областна събра 4142 лв. за 4-годишния Александър

БазарТрадиционният Коледен благотворителен базар, организиран от Областна администрация Хасково и Регионален инспекторат по образованието, събра сумата от 4142 лв. за лечението на 4-годишния Александър Господинов от Димитровград, съобщават от пресслужбата на администрацията.

Кутията с даренията от гражданите бе отворена от комисия в Областна администрация. Сумата ще бъде преведена утре по дарителската сметка на детето.

Областният управител Добри Беливанов благодари сърдечно на всички, които се включиха в благородното начинание. „Трудът на талантливите деца и добрите сърца на дарителите ще помогнат на едно малко момченце да има щастливо и усмихнато детство“, каза Беливанов.

На шестия поред традиционен Коледен базар участваха рекорден брой училища – 36 от цялата област.

В базара се включи индивидуално и 10-годишната Нели Делева от Хасково, която бе изработила благотворително коледни картички. Малкото момиче седя до последната минута на базара, а нейните картички бяха почти всички продадени. Нели бе написала и трогателно писмо до семейството на Алекс.

„Доброто ще спаси не само света, доброто ще спаси самите нас и ще ни покаже, че няма нищо по-хубаво от това да направиш другите щастливи, да помогнеш, да протегнеш ръка. Днес ние ще направим това за едно малко дете“, каза Беливанов и пожела на всички „топли, светли и усмихнати празнични дни“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай дельчо суганя
бай дельчо суганя
22.12.2014 21:37 21:37

Бай добри доброто ще ни спаси така е ама не с такива сладникави базари по един в годината С тия4000 лв нищо няма да се реши Стига с тия пиар акции и с тая просия по радиата и телевизиите Пишете хората да знаят -колко даде и изобщо даде ли нещо роско плевнята бойко цецо лилито делянчо първанчо барека и тогава да дадем и ние Не чувсвате ли че хората нямат пари пък и БАЛЪЦИТЕ вече са на свършек

Back to top button