Регион

Иво Димов иска глоба за строителя на жп надлеза в Димитровград

Надлез, архивГръцката фирма „Терна“ да бъде санкционирана заради забавеното строителство на жп надлеза в Димитровград иска кметът Иво Димов.

Градоначалникът заяви за Haskovo.info, че през следващата седмица ще има среща с транспортния министър Ивайло Московски, на която ще настоява да присъства и представител на фирмата.

„Първоначално ни беше представен линеен график на работа, който вече не е актуален. Имах уверения, че до края на 2014-а ще бъде пуснато поне едното платно за движение на автомобилите което не се случи“, коментира Димов.

Кметът каза, че гръцката фирма подновява работата си от понеделник. От НКЖИ информирали общината, че превеждат редовно пари на строителя. Димов каза, че ще настоява изпълнителят да заработи по-активно, защото забавянето вече е голямо.

Haskovo.info припомня, че вече месеци наред Димитровград е разделен заради затворения надлез и целият трафик се отклонява по Панорамния път.

От общината се похвалиха, че вече имат издаден акт 16 за завършения Воден цикъл в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button