Хасково

Рокаджийката Милена награди Езиковата за първото място на „Цветната олимпиада“

ОлимпиадаРокаджийката Милена Славова връчи днес приза за първото място на „Цветната олимпиада“ на ГПЧЕ „Асен Златаров“. Приза получи директорът Пенка Делиева.

ОлимпиадаВтори и трети в регионалния кръг са димитровградските ЕГ „Иван Богоров“ и ПМГ „Иван Вазов“.

В олимпиадата на сдружение „България си ти!“ участваха още ПГТ „Александър Паскалев“ – Хасково, димитровградските СОУ „Любен Каравелов“, ПГ „Асен Златаров“ и ПГССИ „Христо Ботев“ – Свиленград.

Церемонията по награждаването бе в Младежкия център. На нея бяха отличени победителите по българския език и литература, английски, немски и френски език, математика и информационни технологии.

Пред публиката се представиха момичетата от фолклорната формация на ЕГ „Иван Богоров“, певици от група „Орфейче“, Валентин Ангелов, който пя и в дует с Милена. Ангелов е ученик на ПГТ „Александър Паскалев“, която спечели първото място в областта за информационни технологии.

 

Олимпиада   Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада
 Олимпиада  Олимпиада

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button