Хасково

Марков смени Бързев начело на ВиК – Хасково

Атанас БързевИнж. Тодор Марков е новият управител на ВиК-Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от водното дружество.
 
Досегашният шеф Атанас Бързев е бил освободен със заповед от вчера.
 
Марков бе началник на ТСУ в община Минерални бани. Кметът Мюмюн Искендер заяви, че той е добър специалист и е много доволен от работата му. До 1984 г. Марков е работил като техник във ВиК-Хасково.
 
Атанас Бързев се завърна начело на ВиК през август 2013 г. Той бе шеф на дружеството и до ноември 2009 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
M&BM
M&BM
23.01.2015 11:38 11:38

супер постна статия снимка от 2002 браво хсинфо, пак дишате пушека на конк*ренцията

Бисер
Бисер
23.01.2015 19:11 19:11

Много качествен кадър и човек!!! Браво за избора

Радостин Ламбрев
Радостин Ламбрев
23.01.2015 20:50 20:50

Тва е тошето, дето беше шеф на ПП хасково преди тенчо шофьорчето

123
123
26.01.2015 9:27 9:27

г-н марков махай бързо и чонкова и сие че щете изядат с парцалите те са най- хишни в вик изнудват хора и крадат

spomen ot gerb
spomen ot gerb
04.02.2015 22:06 22:06

Уволнени: Във ВиК Хасково назначават димитровградчани“-„Хасковска Марица“. Масово освобождаване на служители във ВиК Хасково и назначаване на нови, върви от 2011-та година насам, твърдят уволнените служители на страниците на вестника. Чистката стигнала дори до чистачката Катя. Отстранявани са заместник директори, счетоводители, инкасатори. На тяхно място се назначавали кадри от Димитровград. По думите на уволнените, вече се водят много дела за възстановяване на работа. Управителят на ВиК инж. Петко Стойчев отрича за чистка. За миналата година са уволнени 38 служители, което на фона на 530 в никакъв случай не са масови уволнения. 27 от напусналите са по взаимно съгласие. Според инж. Стойчев, са си намерили по доходоносна работа. По време на мандата си, Стойчев назначил 90 души, като 72 са от Хасково останалите са от с. Крепост, с. Клокотница и Димитровград. Имало заменени инкасатори, защото някои ги мързи да обикалят поверените им адреси и пишат служебно вода. При два такива случая се прави проверка и се взимат мерки, категоричен е Стойчев. Той настоява, че предпочита да работи с хора ,на които вярва.

Не мисля, че на хората им пука откъде са служителите на ВиК. Повече им пука от безбожните 2.90 лв за кубик НЕпитейна вода. А че някои не били от нашто село ами от съседното, е маловажен въпрос. По интересни са твърденията на инж. Стойчев, че инкасаторите ги мързи. Това отдавна се подозираше, но друго си е шефа да го каже.

kala
kala
22.02.2015 7:24 7:24

Защо си мислят тези 12 човека че някой ще тъгува за тях.Много е добре без вас във ВиК.Без Чонкова -бомбаджийката без текстилния работник итака нататък.Без Борето доносника но баща му се мотае още там но нали са близки на Иван Драганов.Защо Бързев не даде по 6 брутни заплати на работниците от помпена в Ябълково но колко време бяха в неплатена после на барсата но работника няма заслуги само работарите.Къде беше Никето и Мишето от канесебето да защитят хората.Те само си уреждат тях.Но край вече ви няма.

Back to top button