Регион

Беливанов иска довършване на оградата на бежанския център в Харманли

Среща, архивВъв връзка с поети ангажименти към гражданите по време на вчерашната среща в Харманли с главния секретар на ДАБ и жителите, областният управител Добри Беливанов изпрати днес писмо до председателя на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

С него той поиска информация относно вътрешните правила на територията на РПЦ-Харманли и тяхното спазване, както и анализ за дейността на наетата охранителна фирма.

Областният управител настоя за ускоряване на процедурата по довършване на оградата на центъра.

Освен това Беливанов поиска да се преразгледа и едно от вътрешните правила, а именно крайния час, след който центъра вечер не се напуска. Повечето от харманлийци са на мнение, че той трябва да е по-ранен от 22 ч. Ще бъде добре, ако този час е съобразен със зимното и лятното часово време, е мнението на областния управител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.01.2015 15:31 15:31

Добре, че някъде в статията е споменато какво е ДАБ!

Back to top button