Хасково

Павлина и Николай 5 месеца в „Dancing with thе stars“ в Ливан

Ливан

Павлина Вълчева и Николай Манолов в Ливан

Павлина Вълчева и Николай Манолов, треньори в хасковския клуб по спортни танци „Гранд“, ще са 5 месеца в Ливан, където участват в подготовката на шоуто „Dancing with the stars“.

„Бяхме се зарекли да не участваме повече в такива формати, но тази покана приехме, защото е по специална. Първо, защото ни я отправи Дарън Бенет, който е многократен шампион на Англия за аматьори и професионалисти, финалист на световно първенство и Блекпул за професионалисти. Няколко пъти със съпругата си Лилия Копилова са печелили Strictly Come Dancing, което е английското издание на предаването и всъщност оригинала, защото правата за цял свят се държат от ВВС“, сподели за Haskovo.info от Ливан Николай.

Ливан

Хасковлиите сред танцьорите в шоуто

Така от ВВС изпращат Бенет като свой представител да развива предаването в държави, които са важни пазари за тях. Бенет работи като изпълнителен продуцент по цял свят и отговаря за всичко, свързано с танците и кои танцьори да участват.

„Втората причина, заради която приехме, е че не става въпрос просто за танцьори в проекта, а за хореографи, тоест ние ще правим хореографиите на всички танцови двойки и професионалистите и звездите ще ги танцуват. Наред с това отговаряме и за груповите танци в проекта, както и за всичко свързано с музика, декори, сценография, костюми и цялостна картина“, обясни Манолов.

Предаването започва от месец март, като сега е подготвителния период. От MTV ще го предават по целия Среден Изток – Обединените Арабски Емирства, Египет, Ливан и др, като в него участва и звезди от тези държави. Това е третият сезон на шоуто, чийто финал е на 17 май.

„Иначе, Ливан си е една съвсем модерна държава, изключително интересна, защото тук се преплитат ориенталското и западното. Така че Ливан надминава всичките ни очаквания„, допълни Николай Манолов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button