Регион

Спипаха 375 фалшиви фактури на битака в Димитровград

Полиция, архив375 фалшиви фактури иззеха икономическите полицаи след акция на Неделен пазар в Димитровград.

В събота около 10 часа, служителите на реда са проверили трима мъже от Омуртаг с цел предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с продажбата на неистински фактури или такива с невярно съдържание.

На пазара са установени мъжете на възраст 38, 32 и 36 г., като последният е засечен да осъществява сделка с неистинска фактура.

В стопанисван от него обект са установени 375 фалшиви фактури с поставен върху тях печат на различни юридически лица, фискално устройство и множество фискални бонове.

Иззети са с протокол за доброволно предаване. Образувана преписка по описа на димитровградската полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
откритие
откритие
12.02.2015 20:29 20:29

всяка неделя се разхождам на пазара в димитровград…още на автогарата или доло на консервния те посрещат…фактури…отиваш доло на автопазара…под първите две заведения отново познатата думичка..фактури….“акция „та каква акция това се случва 52 седнмици в годината..и всички от работещите на пазара го виждат това…

Back to top button