Регион

Източиха 400 литра нафта, задигнаха 90 бебешки пелени

Полиция, архивКражба на 400 литра дизелово гориво е станала от 2 товарни коли, паркирани в землището на село Крепост, съобщават от полицията.

Кражбата е извършена след взломяване на капачките на резервоарите на багер и мобилна машина.

Също за кражба от землището на село Генералово съобщават от свиленградското управление. След срязване на пломбажни въжета на брезент от товарен автомобил Рено е извършена кражба на 3 абсорбатора.

От друг автомобил Рено са откраднати 90 бебешки пелени. Двете коли са с полска регистрация и са били паркирани на отбивка на автомагистрала „Марица“. Образувани са досъдебни производства.

Непълнолетен и четирима мъже от Любимец са задържани за кражба. Вчера в 11,50 часа при проверка на междугарието Любимец – Свиленград, служители от железопътното управление са забелязали петимата да влачат парчета 16-жилен кабел с черна изолация с дължина 40 метра. Поискано е съдействие от полицейския участък в Любимец, чийто автопатрул е задържал петимата на възраст 15, 21, 20 г., и двама 18-годишни. Съставени са актове, работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button