Хасково

Оттеглиха обвинението за подкуп срещу митничарите

ДелоХасковският окръжен прокурор Георги Гешев заяви, че не може да поддържа обвинението на Софийска градска прокуратура в пасивен подкуп срещу деветимата митничари от „Капитан Андреево“.

По думите на държавния обвинител няма нужните доказателства по НПК, които да са категорични и несъмнени към обвиняемите. Отделно, СРС-ата по делото не подкрепяли обвинението, а го опровергавали.

ДелоДнешното съдебно заседание бе предвидено за пледоарии. Адвокатите на митничарите заявиха, че споменавайки прокуратурата ще визират Софийска градска.

Haskovo.info припомня, че обвиняеми са: Павел Павлов, Никола Николов, Ангел Иванов, Михаил Дяков, Петър Сюлеменчев, Михаил Бакалов, Наско Димитров, Светлин Проданов и Димитър Димитров. Те бяха задържани на 30 юни 2010 г. при операция „Граница“. Обвинението им е повдигнато от Софийска градска прокуратура.

Утре, 29 януари, се очаква да бъде дадена последна дума на обвиняемите и съдът да излезе с присъда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button