Регион

Бал в червено за Свети Валентин

ИлюстрацияБал в червено организират в навечерието на Свети Валентин в Димитровград.
 
Празникът е насрочен за 13 февруари от 18 часа в местен ресторант, съобщават от ОП „Детски и младежки център“. Предвиждат се закачливи игри, изненади, награди и емоции.
 
Водещ на вечерта ще е Theos Show – Тодор Славов, а червеният тоалет или аксесоар са задължителни. Изискване към гостите е да не са по-малки от 5 клас.
 
Програмата през февруари стартира на 4-и със среща-дискусия на тема „Младите археолози и новите открития в родния край“.
 
За 12-и от 15 часа е предвиден хепънинг „Има любов!“ в парк „Марица“ до голямото сърце.
 
На за 25 февруари ще има арт работилница „Първа пролет“ в изложбената зала на КДК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
28.01.2015 21:19 21:19

За Свети Валентин защо не сте поканили най-известната водеща за всички времена-НАСКА АНГЕЛОВА-от ОБЕДИНЕНИ УЧЕНИЧЕСКИ ОБЩЕЖИТИЯ-ХАСКОВО?Не е честно-тя най-добре го може.Баба Ангелова-пенсията.Крайно време е Иван Панайотов от инспектората да провери общежитията.Там цари пълен хаос-благодарение на една некадърна госпожа.Това е Наска Ангелова-разрушителят на ОУО-Хасково.

Back to top button