Регион

Арестуваха шефа на Митница Свиленград при операция на ДАНС

Тодор КараивановВременно изпълняващият длъжността началник на Митница Свиленград Тодор Караиванов е бил арестуван при специализирана акция на ДАНС тази вечер, научи Haskovo.info. 

От Агенция „Митници“ заявиха, че не са уведомени за акцията и не знаят дали началникът на свиленградската митница е арестуван.

По неофициална информация операцията е започнала след края на работния ден, когато повечето служители са си тръгнали. Най-вероятната причина за ареста е подкуп и контрабанда. Обискът в централната сграда е продължил няколко часа.

Тодор Караиванов е началник на Митница Свиленград за втори път. Той беше назначен за временно изпълняващ през есента след връщането на Ваньо Танов на поста директор на агенцията. Караиванов беше началник на Митница Свиленград и при предишното управление на Танов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКС
ЕКС
29.01.2015 10:23 10:23

Мдаа,значи когато ДАНС започва акция да оведомява митничарите че започва такава…Убряаа,идим,идиим…

doko
doko
31.01.2015 9:34 9:34

abe tozi golqm glupak go izkarahte – pari na biuroto ,u tqh ami da si bescne nalepil i tapeti pa i gerdani kato na svadba – e*ati skalapenata rabota – neschto ne mi se vrazva

Back to top button