Хасково

Бежанци си крадат телефоните, в Хасково също

Полиция, архивЗа кражба на мобилен телефон в центъра за временно настаняване на чужденци, съобщават от свиленградската полиция.

Кражбата е станала вчера, а телефонът е собственост на 26-годишен мъж от Мароко. След издирвателни действия, откраднатата вещ е намерена в 25-годишен алжирец, също живеещ в центъра. Телефонът е иззет с протокол.

30-годишен хасковлия също е задържан за кражба на телефон. Мъжът е откраднал апарата от 18-годишен младеж, който след като установил, че му липсва телефона подал сигнал в полицейското управление.

След издирвателни действия, познатият на органите на реда с подобните си прояви е установен. Инкриминирана вещ е намерена и иззета с протокол.

За кражба на шоколад и део стик на стойност 6,38 лева е доведена в полицията 32-годишна свиленгрпадчанка. Жената е била заловена от охраната на хипермаркет в града излизайки без да ги заплати от магазина. Съставен е акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button