Спорт

25 от „Хасково“ минаха медицинските прегледи, тръгват за Анталия

ПрегледиГрупата от 25 футболисти на „Хасково 2009“ премина днес успешно медицинските прегледи, съобщи за Haskovo.info д-р Здравко Тарълов.

Специалистът обясни, че по закон прегледите се извършват два пъти годишно. По неговите думи това е най-подходящият период – преди започването на официалните срещи.

На футболистите бе направена електрокардиограма и всякакви пълни изследвания. Д-р Тарълов гарантира, че всички са здрави.

В събота сутринта футболистите на „Хасково“ тръгват с автобус за Истанбул, откъдето ще летят за Анталия. Там „червено-белите“ ще изиграят 5 контроли.

Haskovo.info припомня, че на първия лагер в Сандански хасковлии имаха две проверки – с „Локомотив“ (София) и „Пирин“ (Благоевград), които завършиха при 1:1.

 Прегледи  Прегледи
 Прегледи  Прегледи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
MNOGO I ISTINSKI FENOVE NA HAS
MNOGO I ISTINSKI FENOVE NA HAS
30.01.2015 14:18 14:18

Haide mom4eta,napravete zdrava podgotovka v Antalija i uspeshni kontroli!!!!!Sega otbora s novite popalnenija e po4ti izcjalo s mladi,talantlivi,perespektivni i nahasani za zdravi ma4ove-pologitelni rezultati i nai-ve4e s pogelanija ot vsi4ki fenove na HASKOVO i HASKOVLII za POBEDI do kraja na sezona!!!!! IGRAITE MOM4ETA KATO ZA POSLEDNO,KATO FINAL VAV VSEKI MA4 DO KRAJA NA PARVENSTVOTO,MA4KAITE I IZROVETE TREVATA V IMETO NA NASHIJAT OTBOR HASKOVO!!!!!DOKAGETE ,4E MOGETE MNOGO,A NEKA DRUGITE DA VI PODCENJAVAT,VIE NJAMA KAKVO DA GUBITE,A SAMO MOGE DA SPE4ELITE?!!IGRAITE OSVOBODENO,NAHASANO,AGRESIVNO I SE RAZDAITE DO KRAI!!!!!NIE MNOGOTO ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO SHTE VI PODKREPJAME VINAGI I NAVSJAKADE,DA GO ZNAETE?!!!USPEH I ZA KUPATA,VIE MOGETE DA PODNESETE IZNENADA,NISHTO NE SE ZNAE,TOVA 4E STIGNAHTE DO TUK ZA KUPATA NE E MALKO,A ZASHTO DA NE BADE I POVE4E,VSI4KO E VAZMOGNO??!!!SAMO I VINAGI HASKOVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

пиши на кирилица
пиши на кирилица
30.01.2015 18:51 18:51

Не знам от Хасково ли си или си от чужбина, обаче всеки път когато ти четем коментарите, направо си кривим очите. Затова от името на всички те моля да използваш кирилица. По-лесно е, а пък и в България все още пишем на тази азбука.

PO-GOLJAM HASKOVLIJA ot ,,hask
PO-GOLJAM HASKOVLIJA ot ,,hask
30.01.2015 22:47 22:47

Estestvsno,4e sam ot HASKOVO,javno samo ti ne si razbral,tai kato komentarite sa mi bili 4eteni mnogokratno ot mnogo hora i tova,4e ti si ,,krivish ,,o4ite,za da gi pro4etesh si e tvoi problem?!!S teb ne otagdestvjavai drugite hora,koito sa komentirali i komentirat? Njama kak ot imeto na vsi4ki da me molish da izpolzuvam kirilica,zashtoto vseki 4ovek si ima sobstveno mnenie i e svoboden da si komentira i pishe kakto si iska?!!Az ne izpolzuvam KIRILICA,tai kato komp.mi njama takava?!!Vsashtnost LATINICATA NE E 4UGDA AZBUKA,A VSI4KO E NAPALNO RAZBIRAEMO MNOGO HORA V BG PISHAT I KOMENTIRAT V RAZLI4NI SAITOVE TAKA,ZASHTOTO VSI4KO SE RAZBIRA-TOVA NE E 4UGD EZIK??!!!PO-VAGNOTO E SMISALA ,ZA KOETO SE PISHE??!!AKO NA TEB NE TI HARESVA,TOGAVA NE MI 4ETI KOMENTARITE,NO IMA I MNOGO DRUGI ,KOITO IZPOLZUVAT LATINICA?!!VSEKI E SVOBODEN DA SI PISHE KAKTO SI ISKA,TOVA SI E V PRAVOTO NA VSEKI 4OVEK?!!NE OTAGDESTVJAVAI VSI4KI,KOITO 4ETAT I KOMENTIRAT S TEB? NJAMA LOGIKA V TOVA,A PAK V BG E DEMOKRAT4NA DARGAVA I VSEKI SI E V PRAVOTO DA PISHE KAKTO SI ISKA,BEZ DA ZASJAGA LI4NOSTTA NA NJAKOGO KONKRETNO?!!TAKA,4E DALI NA LATINICA,ILI NA KIRILICA/SLED KATO NJAMAM NA KOMPA/,NJAMA NIKAKVO ZNA4ENIE,TAI kATO NAPALNO E RAZBIRAEMO VSI4KO,KOETO SE KOMENTIRA??!!!

PO-GOLJAM HASKOVLIJA OT DOSTA
PO-GOLJAM HASKOVLIJA OT DOSTA
30.01.2015 23:22 23:22

NE NAPISAH I NE SE IZRAZIH PRAVILNO-AZ NE IZPOLZUVAM KIRILICA,TAI KATO NA KOMP. MI E RAZVALENA,ESTESTVENO ,4E IMAM TAKAVA?!!!!!LATINICATA NE E 4UGD EZIK,VSI4KO E NAPALNO RAZBIRAEMO?!!

Dzakardo
Dzakardo
31.01.2015 14:52 14:52

Тъпако пиши на български а не се прави на отворен не си мисли че ще ти чета маймуницата,нито аз нито който и да било!

Анонимен
Анонимен
31.01.2015 20:41 20:41

Shte pisha taka kakto si iskam,a koito iska 4ete?! Ti kato ne iskash ne 4eti,tova ne e maimunica,a latinica?!I ako moge bez obidi i epiteti?!!

Back to top button