Хасково

Завършват магистрала „Марица“ до края на август

Лиляна ПавловаЦялата автомагистрала „Марица“ ще бъде завършена до края на месец август, заяви днес в Хасково министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Първата част от аутобана, трябвало да бъде готова още през юни. Павлова посочи, че тези срокове са възможни при благоприятни климатични условия. Тя допълни, че сега целта е да бъде наваксано закъснението на строителството.

Лиляна Павлова съобщи, че правителството работи активно и за стартирането на оперативната програма „Региони в растеж“ с предвидени за България над 3 млрд. лв.

Бенифициенти по програмата са и общините Хасково и Димитровград, които имали резервиран бюджет, съответно от 32 и 23 млн. лв. Парите са за градска среда, благоустрояване, градски транспорт, саниране на училища и детски градини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
спомени, спомени
спомени, спомени
31.01.2015 16:45 16:45

Добре беше да се отбележи за кой август става въпрос. Защото вече доста срокове изтекоха, че дори не си спомням кой беше първият…
Намерих това:
„“Цялата магистрала „Тракия“ ще е готова до 1 юни 2013 година“. Това обеща пред „Карбовски: Директно“ регионалният министър Лиляна Павлова… За магистрала „Марица“ министърът обеща, че ще е готова до ноември 2013 г.“
Но не съм сигурен, че това беше първоначалният срок…

Анонимен
Анонимен
31.01.2015 17:10 17:10

Дано не е готова като Крепост-Д.град хората да падат с колите си по таван в дупките.След тоя случай тая мазната министърка да си подава оставката!

Back to top button