Хасково

Мадлен Алгафари събра 200 на премиера в Хасково

ПремиераМадлен Алгафари събра близо 200 свои почитатели на премиерата на новата си книга в Хасково.

ПремиераПопулярната психотерапевтка, поетеса и режисьор представи „От „Какво ще кажат другите?“ до „Какво избирам аз?““. По думите на Алгафари книгата й е опит за дисекция на днешния българин. Според авторката първата Божа заповед за България е именно Какво ще кажат другите.

Алгафари призна, че книгата е писана в своеобразно съавторство с още 700 човека, включително и сред присъстващите на премиерата. Причината е, че те са се включили в анкета на нейния сайт.

„Главният герой на книгата е Грозното пате. Ние имаме един безумен национален кусур и това е, че сме грозни патета, които не знаят, че са лебеди“, сподели авторката.

Тя обясни, че най-старото терапевтично средство са приказките, в които всички герои „съм Аз“. Такива били и сънищата. „Такъв е езикът на душата – тя е винаги алегорична“, допълни Алгафари.

След краткото представяне и на останалите й книги започна дискусия с Мадлен Алгафари, която отговаряше на въпроси от всякакво естество.

 

 Премиера Премиера 
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
В. Райх
В. Райх
01.02.2015 10:09 10:09

Чалга+Алгафари=ЧАЛГАфари

Четящ
Четящ
01.02.2015 11:39 11:39

Чудесна среща! Очарователната Мадлен умее да общува и да създава атмосфера. Гладът за истински неща тази вечер бе утолен. Гладолечението е полезно за здравето ни. То е зелена светлина пред патето – лебед. Огледайте се в езерото и вижте съвършенството на природата. Всички можем да летим. Да избираме смело, с разбирането за духовната интелигентност като средство за намиране баланса между ходенето по земята и полета на душата. Постоянството в движението ни зарежда с енергията на любовта, осмисляща живота. Успех в намирането на хармонията между емоция и мъдрост, защото“душата бръчки няма“.:) Благодаря ти, Мадлен!

111
111
01.02.2015 13:32 13:32

КАК УЧАСТНИЦИТЕ НАУЧИХА ЗА ТАЗИ СРЕЩА? АЗ ВСЕ ОСТАВАМ НЕИНФОРМИРАН. БИХТЕ ЛИ МИ ПОКАЗАЛИ КЪДЕ Е НАПИСАНО ЧЕ ПРЕДСТОИ СРЕЩА С ВЕЛИКАТА МАДЛЕН.

Анонимен
Анонимен
02.02.2015 10:27 10:27

срещата не е за тебе брате , само за по-така обществото в Хаскьой

пепа
пепа
02.02.2015 13:12 13:12

Боже, колко кукувици на едно място

Back to top button