Спорт

Мария Димитрова носи победата за хандбалистките с гол в последните секунди

ХандбалОстрието на хасковския хандбален отбор Мария Димитрова донесе победата срещу лидерките от „Сливница“ с гол 4 секунди преди края на срещата в зала „Спартак“.

Хандбал10 секунди преди последната сирена резултатът бе 23:23 и от треньорския щаб взеха прекъсване. Последва мълниеносна атака, в която изгря звездата на Мария.

Срещата започна силно за гостите, които поведоха с 2:0 до 4-ата минута. Нашите изравниха до 3:3 в 9-ата и се оттеглиха на почивка с преднина 12:9.

Драмата обаче тепърва предстоеше. Момичетата от Сливница изравниха до 15:15 в средата на второто полувреме, а 6 минути преди края поведоха с 20:17. Хасковлийки обаче не се отказаха да преследват успеха и заслужено триумфираха, а най-щастлива бе голмайсторката Димитрова.

Днес Хасково бе домакин на Третия зонален турнир за девойки до 19 г. В първата среща нашите паднаха драматично от „Панагюрище“ с 19:20, а във втората разбиха бургазлийки с 25:13.

ХандбалНай-резултатна след края на срещите е хасковлийката Кристин Иванчева с 30 гола, много добре на вратата се представи Петя Стоева.

Сега пред хасковлийки предстои решителен четвърти турнир в Сливница, където трябва да бият Панагюрище и да се класират директно напред в първенството, избягвайки допълнителните баражи.

Вчера в Хасково играха и младежите на „Асти 91“ в турнира до 19 г., които записаха две победи.

На 8 февруари се подновява първенството при жените, като от 14 часа хасковлийки приемат в зала „Спартак“ тимът на „Панагюрище“. Следват срещи от шампионата и Купата със Свиленград.

На 28 февруари и 1 март Хасково ще приеме Топ 6 на отборите в страната в турнира за Купата при 19-годишните девойки.

 

Хандбал  Хандбал 
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nabliudatel
nabliudatel
01.02.2015 20:53 20:53

Bravo Mimeee

АГГ
АГГ
01.02.2015 23:46 23:46

Днешният турнир в Хасково е втори, а трети ще е в Сливница. Да им пожелаем успех на хасковлийки, но мисля, че ще им е трудно да бият Панагюрище в СЛивница.

Back to top button