Регион

Пияни нападнаха линейка в Свиленград

ИлюстрацияДвама пияни мъже са нападнали линейка в Свиленград, потвърди за Haskovo.info началникът на ЦСМП-Хасково д-р Петя Радева.

Инцидентът е станал на вчерашния Трифон Зарезан около 14.30 часа.

Мъжете хвърляли камъни по преминаващата през кв. „Гарата“ линейка и й счупили задното стъкло.

Д-р Радева обясни, че линейката е отивала за човек, получил инсулт. По същото време в града е имало катастрофа с тежко пострадала гъркиня и свиленградският екип бил на произшествието. Атакуваната линейка била от Любимец. Пияните мъже не били роднини на човека с инсулта, а безпричинно нападнали екипа. Двамата са арестувани.

Д-р Радева обясни, че заради атаката в крайна сметка се наложило за човека с инсулт да отиде линейката от катастрофата. Пострадалият е приет в свиленградската болницата. Докато бъде ремонтирана линейката от Любимец, там ще бъде използван по-стар автомобил от Свиленград.

Д-р Радева допълни, че това е първото по-сериозно посегателство срещу екипи на Бърза помощ в региона от началото на годината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
a sega
a sega
16.02.2015 13:46 13:46

SEGA TEE DET SA GI HVANALI EDIN QK BOI AMA ZDRAV BOI I PAK BOI DRUGIQ PAT PAK DA HVARLQT KAMANI

Back to top button