Хасково

Най-отровната змия за пръв път в Хасково

ЗмииНай-отровната змия на Земята – континентален тайпан се показва за пръв път пред публика в Хасково.

Отровата й е 49 пъти по токсична от тази на кралската кобра.

ЗмииТайпанът се показва в рамките на изложбата на екзотични животни, организирана от Тракийското херпетологично дружество и е във фоайето на читалище „Заря“. Най-отровната змия е 3-годишна и е дълга 3 м.

В изложбата има още: тайпани, черна мамба, зелени мамби, кобри, отровници, гърмящи змии, смоци, питони, игуани, анаконда, паяци, скорпиони и др. Някои от тях също за пръв път се показват пред публика.

Изложбата ще остане до 14 март без почивен ден от 10 до 19.30 часа. Входът е 3 лв., билетът струва 2 лв. за деца, ученици и пенсионери и левче за деца от 3 до 7 г.

Змии   Змии
 Змии  Змии
 Змии  Змии
 Змии  Змии

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
той ще
той ще
23.02.2015 19:53 19:53

И ние имаме една такава в класа …

към той
към той
23.02.2015 22:00 22:00

ОТ АНГЕЛОВА В ОБЩЕЖИТИЯТА ПО-ОТРОВНА ЗМИЯ НЯМА.ТАЗИ ЖЕНА ЩЕ СЕ ОТРОВИ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА,НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ-АМИ ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В ПЕНСИЯ.БЕЗ ТОВА НЯМА КАКВО ДА ПРАВИ.САМО МОТА РАБОТАТА НА ДРУГИТЕ.ПО-ДОБРЕ ИЗЛИЗАЙ В ПЕНСИЯ БАБО.

Back to top button