Хасково

Финансови трудности за Любо и Мира преди Европейското и Блeкпул

ГрандФинансови трудности изпитват семействата на шампионската двойка от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева преди Европейското първенство за младежи в Испания и престижния турнир в Блeкпул.

Родителите на най-добрата българска двойка търсят средства да осигурят защита на техните медали от миналата година в Англия веднага след Европейското на 5 април. Миналата година танцовите ни звезди направиха фурор в Блeкпул, като записаха историческо класиране за родните танци и второ място в надпреварата с повече от 230 танцови двойки от цял свят.

Сега шампионите ни искат да премерят сили макар и на 16 г. с двойки до 21 г.

Призовават се всички почитатели на Любо и Мира и българските спортни танци да помогнат. Контактът с тях може да стане на телефон: 0894 339 908.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Т.
Т.
27.02.2015 13:39 13:39

Защо не направят концерт и продажбата от билетите да отиде за това? Също може и някакъв базар? Много успехи им желая. Страхотни са.

ст
ст
27.02.2015 16:08 16:08

Всеки знае че са достойни да защитят титлите си и това с концерта е идея но като не знаем сумата дали ще съберът само от билети

старт
старт
27.02.2015 16:15 16:15

Sigurno parichkite ne sa malko no v Haskovo ima pone nqkolko firmi na koito moje da se razchita edna vecher nqma da vecherqt v luksozen restorant i shampionite ni sa na liniq v Blekpul!

Back to top button