Спорт

Хасково прие най-добрите млади хандбалистки за Купата

ХандбалХасково прие най-добрите хандбалистки на страната до 19 г. във финален турнир за Купата на България.

Срещите се играят в спортна зала „Спартак“, а шестте отбора са разделени в две групи. В едната са: „Бъки“ (Габрово), „Шумен 98“, „Панагюрище“, а в другата: „Ники спорт“ (Сливница), „Етър 64“ (Велико Търново) и „Хасково“.

ХандбалХасковлийки имаха своите шансове и в двете срещи в тежката група, но в крайна сметка отстъпиха с 23:30 от „Ники спорт“ и с 19:23 от „Етър 64“.

Домакините страдаха и от липсата на най-добрата си състезателка Мария Димитрова. Националката се възстановява от контузия и не можа да се включи пълноценно в двубоите, като на няколко пъти се появяваше за да изпълни дузпи.

Тимовият лист на „Хасково“: Габриела Калоянова, Пламена Георгиева, Маринела Панайотова, Мария Димитрова, Лили Стойчева, Даниела Дечева, Антония Димитрова, Петя Стоева, Пламена Христова, Хава Хасан, Нелина Колева, Мария Петева, Иванина Ванчева, Катерина Димитрова, Християна Петрова, Валерия Миладинова, Кристин Иванчева и Теодора Иванова.

Днес настроението в хасковския тим бе приповдигнато: рожден ден празнува Маринела, която става на 14 г., а имен ден има Теодора. И двете момичета бяха зарадвани с подаръци от треньорското ръководство.

Утре „Хасково“ ще играе отново в спор за петото място.

 Хандбал Хандбал 
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button