Хасково

Вандали изпотрошиха фенклуба на Гунди в Хасково

ВандалиВандали са изпотрошили рано тази сутрин фенклуба на Георги Аспарухов – Гунди, където е и този на Лев Яшин на хасковския бул. „Съединение“ 33 А. Счупени са и стъкла на заведение с ликовете на двамата на ул. „Атон“ 3.

ВандалиНападателите са хвърлили няколко големи камъка по стъклените врати и плакатите с легендата на българския футбол и „Левски“.

Зампредседателят на клуба и секретарят Петко Василев и Христо Димов обясниха, че тази сутрин е идвала полиция и е направила оглед.

„Вандалите не са влизали вътре. Единият от камъните е счупил няколко вещи в клуба. Съседи споделиха, че до 1 часа не са чули нищо, но след това са заспали“, сподели Василев.

ВандалиДимов обясни, че от клуба се готвят на 20 март да отбележат 25 г. от смъртта на Лев Яшин. Легендарният руски вратар е идвал и играл в Хасково. В негова памет ще бъде открита и плоча до клуба.

Василев и Димов осъдиха остро вандалския акт. Двамата имат съмнения, че той е дело на фенове на ЦСКА, които вчера са били на мача на „армейците“ в София, загубен от „Локомотив“ с 0:2. Според тях загубата е провокирала запалянковците да си изкарат яда на фенклуба на Гунди.

На същото мнение е и председателят на клуба Димитър Димитров. Тази сутрин той бе и пред другия изпотрошен обект в Хасково на ул. „Атон“ 3, който също е облепен с плакати на Гунди и Лев Яшин. За Димитров това е дело на фенове на ЦСКА, но по неговите думи това не може да бъде доказано, а нападателите трудно ще бъдат заловени.

 Вандали Вандали 
 Вандали  Вандали

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
wwwwwww
wwwwwww
02.03.2015 12:18 12:18

Ох,в тая дьржавица живее мальк,но мноооого прост народ,за сьжаление.

Майка
Майка
03.03.2015 0:43 0:43

Прост, злобен и ограничен човек е направил това. Жал ми е, че в обществото има все повече такива индивиди.

Back to top button