Хасково

Хасковлии напълниха площада за Трети март

ПразникХасковлии напълниха пл. „Свобода“ за днешното тържествено честване на 137 г. от Освобождението на България от турско робство.

От община Хасково организираха ритуал по издигане на националното знаме на пл. „Общински“ с участието на военнослужещи от военно формирование 52 740.

ПразникСлед това шествието, водено от мажоретния състав с художествен ръководител Елена Попова и под съпровода на духовия оркестър с диригент Петър Грънчаров, се насочи към площада.

Там бяха положени венци и цветя на „Паметника на незнайния войн“ от военни, представители на институции, партии, училища, баскетболният „Хасково 2012“, футболисти и граждани.

Водещ бе актьорът Стефан Цирков, а слово за празника произнесе областният управител Добри Беливанов.

Тържествата продължиха с концерт на Илия Луков и танцова формация „Пирина“.

 Празник Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
333
333
03.03.2015 15:04 15:04

къде бяха големите националисти на Лефски на празника на България? Браво на баскетболния отбор и футболния отбор на Хасково. Или след вандалщината от тяхна страна над собствените им заведения и автобус отклониха вниманието за пореден път какви националисти са.Маи са в обора и чистят тор за нивите си.

Луд
Луд
04.03.2015 11:50 11:50

Тоя път имаше много хора. Наистина се почувства празника. За феновете от София съм съгласен напълно. По центъра на града се моткаше някаква шайка със сини шалчета, която виеше неистово някакви простотии, които бяха в пълен разрез с празничната обстановка. То бива безмозъчие, ама чак пък толкова не бива…..

Back to top button