Спорт

„Хасково“ удържа „Левски“, Бабангида с куп подаръци

МачФутболистите на „Хасково 2009“ удържаха „Левски“ (София) в реванша от 1/4-финалите за Купата на България за 1:1.

Въпреки че не загубиха третия си пореден мач с този съперник, „сините“ продължават напред в турнира с общ резултат 4:1.

Гостите поведоха в края на първото полувреме с гол от засада на Лукаш Гикевич.

През втората част бе отменен гол за „Левски“ заради засада. Хасковлии обаче заслужено изравниха в 81-ата минута след далечен удар на Станислав Маламов.

Мач„Хасково“ започна в състав: Николай Банков, Тейнур Марем, Тихомир Трифонов, Кирчо Крумов, Владислав Узунов, Димитър Алексиев, Георги Коруджиев, Мартин Райнов, Бейсим Бейсим, Вълчан Чанев, Станислав Маламов.

През второто полувреме в игра се появиха Григор Долапчиев и Мариус Найденов на местата на Чанев и Коруджиев.

Преди началото на срещата помощник треньорът Емил Ангелов – Бабангида получи много подаръци за края на кариерата си като футболист. Той бе уважен от община Хасково, клубът и неговият спонсор, баскетболният „Хасково 2012“ и „Левски“. От ръководството на столичния клуб пожелаха на Ангелов, който е играл с тях в Шампионската лига, да го направи и като треньор. Бабангида бе посрещнат топло и от феновете на „Левски“. Ангелов бе поздравен от благодетеля на „сините“ Тодор Батков и спортния директор Георги Иванов – Гонзо, които изгледаха двубоя на Ямача.

В следващия 21 кръг на 7 март от 14.30 часа „Хасково“ приема „Славия“.

Мач  Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
истински и много фенове на ХАС
истински и много фенове на ХАС
03.03.2015 19:19 19:19

Какво удържа бе ей малоумници,вие да не сте гледали друг мач, или въобще не вие ясна тази игра,а може би сте от това синъо-съдийско,смешно отборче?!Всички видяха,че без подпирания и постоянна помощ от корумпираните чернодрешковци те не могат?!След сериозното и очевадно подпиране в първият мач,за да бъде решено всичко с резултат 3-0, не се спряха наглеците дотук?!!Днес беше ясно вече,че двубоя е предрешен и протоколен и да се изиграе поне честно,но не*и?!Всички,та дори и децата видяха първо,че има 100 процентова засада при първият гол?!!!Да не говорим как се свиреха наказателни и картони срещу нас и по какъв начин се подминаваха за тях?!!! И тъй като синъото отборче не можа да ,,победи,, по-рано,независимо от постоянните подпирания,то трябваше да се спре ХАСКОВО да не победи,след като изравнихме,синъото отборче щеше да баде победено,дори и за престиж, само че ако беше отсъдена 200 процентовата дузпа срещу Маламов?!!Жестоко дърпане на фанелката и събаряне,но това е-интересно няма дузпа??!!! Синъото отборче ще бере доста ядове и ще има много проблеми и за КУПАТА,а и за ПЪРВЕНСТВОТО,защото другите отбори не са на нивото на ХАСКОВО, а имат финанси,лоби и сериозен гръб, а не като нас ХАСКОВО -да си мълчим и траем??!!! Иначе колкото и да нямаме шансове за оцеляване,нашият отбор НА ХАСКОВО трябва да играе до край,до последният възможен шанс,пък ако не ще изпаднем в б група-и други са отпадали?!!Може за вбъдеще пак да се завърнем,но по-силни, нищо не се знае,всички фенове на ХАСКОВО трябва да бъдем оптимисти и да вярваме,а не да бъдем отрицателно настроени и вечно черногледи?!!! САМО И ВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

1111
1111
07.03.2015 14:53 14:53

ХАСКОВКАТА АГИТКА ПЕШО ТЕЛЕТО НЯКОИ ДРУГ AMUJA И СТИГА ТОЛКО

Back to top button