Хасково

Задигнаха сейф с винетки за 60 бона от Пътното

ПътноМетален шкаф с винетни стикери на стойност 60 000 лв. и сумата от 800 лв. е бил откраднат от касово помещение на Областно пътно управление – Хасково на бул. „Съединение“, съобщават от полицията.

ПътноСъобщението за кражбата е получено на 1 март в 8.47 часа от диспечер на частна охранителна фирма. Пристигналата на място оперативна група е установила, че след срязване на метална решетка на прозорец и последвал натиск върху него с твърд предмет е проникнато в помещение на първия етаж на сградата. Касата е с размери 50/50/60 см.

Същата нощ към СОТ е имало и други сигнали от касовото помещение. Отделно в пътното е имало пазач. От пресслужбата на Агенция „Пътна инфраструктура“ обясниха, че винетките имат серийни номера, по които могат да бъдат проследени, но отказаха повече подробности с обяснението, че се води досъдебно производство.

Пътно37-годишен ямболия е задържан за кражба в димитровградската полиция. На 1 март в 2 часа в управлението е получена жалба от 22-годишен младеж от Пловдив, който заявил, че задържаният му откраднал от яке, оставено в местна дискотека портмоне с лична и дебитна карта и 32 лв.

По даденото от потърпевшия описание е задържан познатият с подобните си проявил мъж от Ямбол, който е предал откраднатите вещи с протокол.

1660 къса саморъчно свити цигари иззеха димитровградските полицаи при проверка на Неделен пазар в града. Те били разпределени в 83 полиетиленови плика с по 20 цигари, държани от 60-годишна хасковлийка. Папиросите са иззети от нея с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
XA XA XA XAAAAAA
XA XA XA XAAAAAA
04.03.2015 17:54 17:54

BULGARSKA RABOTA TVA OT PATNOTO TEE
POGOVORKA-NA CIGANEN I NAILONOVA TORBICKA DA NQMASH VQRA-
TII SAMI SA SI GI OTKRADNALI DA NAPRAQT NEKOI LEV ZAVALIITE
PROVERETE GI I SHI VIDITE

ПУРКО
ПУРКО
04.03.2015 23:18 23:18

ЕЕЕЕХ…..КОГА ЛИ СЪМ ИМАЛ КЪСМЕТ….СЕГА ЩЕ ИМА ВИНЕТКИ НА ПОЛОВИН ЦЕНА А АЗ ВЕЧЕ СИ КУПИХ…..

Back to top button