Спорт

Обявиха вход свободен за ученици до 16 г. за мача със „Славия“

ИлюстрацияОт футболния „Хасково 2009“ обявиха свободен вход за ученици до 16 г. за предстоящия мач със „Славия“. Децата до 12 г. задължително трябва да бъдат с придружител.

Срещата е на стадион „Хасково“ в събота от 14,30 часа. Всички билети ще бъдат на цена от 6 лева. Досега за местата под козирката цената бе 10 лева. За привържениците има още една изненада – календарите на „Хасково“ ще бъдат пуснати на промоционална цена от 1 лев. Те ще се продават в будката срещу театър „Иван Димов“.

Изпълнителният директор Тихомир Петков призова всички фенове да подкрепят „червено-белите“ в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Компакт
Компакт
05.03.2015 17:27 17:27

И това също не е начина да се върнат хората на стадиона,отдавна никой не ходи на мачове заради домакина, а да гледат „уж“ висшия ешелон.Правилния ход е символична цена 1 лв. и една студена вода и изпълнителния директор по добре да си снима фотосите хич го няма с футбола … Календарите в знак на признание към хората загубили 2 часа да гледат пълен фарс наречен бг футбол .

Анонимен
Анонимен
05.03.2015 20:06 20:06

Колкото пари има толкова се прави

Back to top button