Регион

Задигнаха дамска чанта с 900 лв. от Форд

Полиция, архивЗа кражба на дамска кражба от незаключен Форд в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал вчера, а в чантата е имало: 900 лв., златни обеци около 1,5 грама, мобилен телефон и документи. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

Също вчера в Хасково е извършена кражба чрез натиск с твърд предмет на ПВЦ входна врата на хранителен магазин. От чекмедже на касов апарат е извършена кражба на 50 лв. и 1 кутия цигари.

Извършена е и полицейска проверка за наличие на акцизни стоки в хранителен магазин в димитровградското с. Ябълково. В търговския обект не са открити акцизни стоки, като в къща зад магазина в найлонова чанта са намерени 1240 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки.

В харманлийската полиция пък е образувано бързо производство срещу 20-годишен жител на симеоновградското с. Свирково, който управлявал автомобил без книжка, в едногодишен срок за същото деяние.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button