Хасково

Хасково с абитуриентско ревю по Великден

Ревю, архивТрадиционното ревю на абитуриентска мода в Хасково тази година ще се състои по Великден.

Последните тенденции в балните прически, грим, рокли, тоалети и аксесоари ще бъдат показани на 17 април в популярен местен бар.

Сред организаторите на ревюто и тази година е Даниела Тенчева-Георгиева и нейното студио.

Haskovo.info припомня, че миналата година модното събитие бе на 22 март и в него дефилираха 13 красавици от Хасково и Димитровград.

Интересът към ревюто винаги е голям, като се има предвид, че много от абитуриентките резервираха часове за грим и прическа още от миналата есен.

Цената на грима за баловете се очаква да е 50 лв., като повечето момичета предпочитат силен грим. Прическите пък ща се между 40 и 60 лв. Оглеждането на роклите при хасковските дизайнери също вече е започнало.

Баловете на двете най-големи хасковски училища – ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ПМГ „Боян Петканчин“ са съответно на 24 и 25 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.
.
06.03.2015 15:35 15:35

Da va e*a pomacite bili nai-golemite uchilishta po tochno nai-typite u-shta shtot vsichki vlizat s pari mama vi mrysna !!!

..
..
06.03.2015 16:22 16:22

Сaмо ГПЧЕ И ПМГ ли имaт бaл? От другите училищa тревa пaсaт хорaтa,те не сa фaктор явно.Стигa вече с товa подмъзвaчество,смешни стaвaте

irvok
irvok
06.03.2015 16:59 16:59

vijda ti se zurnoto xDxDxDxD

anonimna
anonimna
06.03.2015 22:35 22:35

Защо пък ГПЧЕ и ПМГ да са най-тъпите училища ??? Дай няколко примера ! И как ще влизат всички с пари там. Има много умни и интелигентни момчета и момичета, които с усърдно учене са си изкарали оценките на изпитите и са успели да влезнат в желаното училище. Това, че ти не си успял/а да учиш там или пък някой твой познат, не означава че трябва да плюеш по училищата!

Анонимка
Анонимка
06.03.2015 22:56 22:56

Много рядко от други училища да се явяват на такива конк*рси. Преобладаващи са ПМГ и ГПЧЕ! Най-суетни,най-наконтени,най-намазаните! Елитни ми били… ама моля ви се там е подиум за красота. Кой е по-красив от другия!
Познавам съвсем обикновени момичета,които като отидоха там и станаха „кифли“.
Нямам нищо против другите училища,но казвам какво виждам…

Анонимен
Анонимен
12.03.2015 9:16 9:16

Драги читатели май не различавате конк*рс от модно ревю!Това са две различни неща!Студио 3 не правят конк*рси за красота,а правят модно ревю,на което показват своята работа и предложения за прически на абитюрентки и сватбени също така.Момичетата,който участват са от Димитровград и Хасково,а не само от изброениете училища! Те са интелигентни явно повече от вас! Не бъдете толкова тесногръди и лицемерни!

Back to top button